Αυθεντικό σφουγγάρι Konjac ή αντίγραφο τύπου Konjac;

fair trade
Fair Trade
24 Μαΐου 2018
Show all

Αυθεντικό σφουγγάρι Konjac ή αντίγραφο τύπου Konjac;

Η εταιρεία The Konjac Sponge Company παράγει τα αυθεντικά και πολυβραβευμένα σφουγγάρια Konjac. Καθώς όμως κάθε τόσο βλέπουμε, παρόμοια σφουγγάρια να διαφημίζονται, εύλογα αναρωτιόμαστε για το ποιο πρέπει να επιλέξουμε, ιδίως συγκρίνοντάς τα με βάση την τιμή.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, λοιπόν, που κάνουν τα αυθεντικά σφουγγάρια να ξεχωρίζουν;
Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, ότι ο τρόπος παραγωγής των αυθεντικών σφουγγαριών, αποτελεί αποκλειστική πατέντα της εταιρείας The Konjac Sponge Company.

Συνεπώς, είναι αδύνατη η παραγωγή αντίστοιχου σε ποιότητα σφουγγαριού. Η παραγωγή κάθε σφουγγαριού απαιτεί χρόνο, καθώς είναι χειροποίητο, με την καλύτερη τεχνική για μικρότερη δομή των κυττάρων του, για ακόμα περισσότερη απαλότητα, καλύτερες καθαριστικές ιδιότητες και βαθύτερη απολέπιση.

 

Konjac

 

Τα σφουγγάρια Konjac Sponge Company, παράγονται στους ηφαιστειογενείς λόφους του νησιού Jeju, στη Νότια Κορέα. Το νησί Jeju προστατεύεται από την UNESCO, διότι αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και είναι γνωστό για την εξαιρετική ομορφιά του και το καθαρότερο νερό στον κόσμο.  Δεν περιέχουν πρόσθετα χρώματα ή άλλες προσμίξεις, παρά μόνο 100% αγνές φυτικές ίνες Konjac και καθαρό ηφαιστειογενές νερό. Για το λόγο αυτό, έχουν καθαρό λευκό χρώμα, εν αντιθέσει με τα κοινά σφουγγάρια τύπου Konjac, τα οποία είτε περιέχουν τεχνητά χρώματα, σταθεροποιητές ή προσμίξεις, ώστε να επιταχύνεται η παραγωγή τους, είτε έχουν μπεζ χρώμα, εξαιτίας της χαμηλής ποιότητας ινών που περιέχουν.

Επιλέγοντας το αυθεντικό σφουγγάρι The Konjac Sponge Company, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι:

  • Επενδύσατε στο μοναδικό αυθεντικό σφουγγάρι Konjac, με αποκλειστική πατέντα!
  • Πρόκειται για την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία, που τόσοι προσπαθούν να μιμηθούν!
  • Αγοράσατε ένα 100% οργανικό σφουγγάρι, χωρίς προσμίξεις ή τεχνητά χρώματα!
  • Δεν επιλέξατε αυτό με τα φθηνότερα συστατικά, αλλά το μοναδικό με βρώσιμης ποιότητας συστατικά, δηλαδή την υψηλότερη ποιότητα!
  • Το δικό σας αυθεντικό σφουγγάρι, δεν περιέχει άγνωστες ουσίες για τη σταθεροποίησή του, διότι απλώς δεν του χρειάζονται, εφόσον παράγεται από τα καλύτερα συστατικά!
  • Θα απολαύσετε περισσότερο τη χρήση του, αφού έχει την καλύτερη υφή, τις καλύτερες καθαριστικές ιδιότητες και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!
  • Είναι εγγυημένο για την καθαρότητά του, χωρίς μικρόβια ή κινδύνους για το δέρμα σας!
  • Κάνατε μία αποδεδειγμένα Vegan και Cruelty Free επιλογή προϊόντος!

Βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας τύπο δέρματος εδώ:

https://enatural.gr/brands/the-konjac-sponge-company/

– Από την συντακτική ομάδα του Enatural.gr

Comments are closed.